Gordijnen voor dakramen

Gordijnen voor dakramen

Gordijnen voor je dakraam.  je kan kiezen uit de meest voorkomende afwerkingen waaronder, Plissé, jaloezieën en rolgordijnen. U kan bij ons kiezen uit verschillende kleuren en motieven. Het meest gekende merk voor raambekleding voor dakramen zijn deze van Velux. Deze raambekleding kan u bij ons terugvinden. evenals de plisségordijnen van Diaz. Deze kunnen ook gemakkelijk worden gemonteerd op dakramen. Weet je al wat je wil? bekijk dan onze opmeet tool, stuur jou maten door en wij doen de rest.

Voor een optimale dag en nacht verduistering

Het VELUX verduisterend rolgordijn zorgt voor een optimale verduistering, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van een donkere kamer. Het is ideaal voor slaapkamers, waar u graag complete controle over het licht wilt hebben voor een goede nachtrust of een verkwikkend middagdutje. Het verduisterend rolgordijn past perfect bij uw VELUX dakvensters. Het is er in een ruime keuze aan kleuren en patronen die elk interieur helemaal af maken. 

Verduisterende systemen zijn ideaal voor de slaapkamer
Ga voor comfort met Velux
Installatie is kinderspel
Previous slide
Next slide
Maak het leven eenvoudiger met elektrische bediening.
Maak u bestaande zonnewering elektrisch
Nooit meer opstaan. bedien met één druk op de knop.
Previous slide
Next slide

Denk ook aan elektrische bediening

Is uw dakvenster buiten handbereik gemonteerd? Of wilt u vanaf de bank beneden uw dakvenster op zolder openen of sluiten? Upgrade dan uw VELUX dakvenster van handbediend naar elektrisch bediend op netstroom of zonne-energie en voeg daar het VELUX ACTIVE starterkit systeem aan toe. U krijgt dan meer wooncomfort, een betere energiebalans in huis en meer controle over uw woonklimaat.

Automatiseer uw woning met technologie, sensoren en op afstand bedienbare producten die speciaal zijn ontwikkeld om uw leven beter en gemakkelijker te maken. Het grote voordeel is dat u hier ook het VELUX ACTIVE smarthome systeem op aan kunt sluiten, waarmee u met uw smartphone uw VELUX producten kunt bedienen. Daarnaast meten de sensoren van het VELUX ACTIVE systeem dan ook de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2 niveau in de kamer. Wordt het klimaat in de kamer te oncomfortabel? Dan wordt er automatisch geventileerd en gaat de zonwering omlaag. Zo blijft het comfortabel in huis.

Combineer eenvoudig verduisterend met een plissé gordijn.
Advies aanvragen

Plissé gordijnen, voor net dat beetje extra

De plisségordijnen van Diaz en Velux bieden een stijlvolle keuze voor uw huis. Verduisterende en isolerende plisségordijnen passen in een slaapkamer of elke andere kamer waar u het licht wilt buitensluiten. Als extra heeft het dubbel geplooide doek van het gordijn een ingebouwde aluminium honingraatstructuur die isoleert tegen kou. Als u een binnengordijn zoekt die binnenkomend licht verzacht zonder het volledig te blokkeren, is een lichttemperend plisségordijn een goede optie. Door hun elegante ontwerp passen deze plisségordijnen in elke ruimte en met name heel goed in woonkamers. 

Velux verduisterend plissé gordijn
Diaz plissé gordijn
Velux licht temperend plissé gordijn
Previous slide
Next slide
Temper het daglicht
Elegante of moderne afwerking
Manuele bediening
Beschikbaar in 9 verschillende kleuren
installatie is kinderspel
Previous slide
Next slide

Velux horizontale jaloezieën

VELUX jaloezieën laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van uw privacy. Dankzij het unieke ontwerp kunt u de lamellen gemakkelijk in elke positie plaatsen en de richting van het daglicht bepalen. VELUX jaloezieën zijn alleen verkrijgbaar in handbediende variant. Onze handbediende jaloezieën hebben een uniek ontwerp waarbij de koorden onzichtbaar zijn verwerkt en een soepele en eenvoudige bediening gegarandeerd is. De handbediende jaloezieën hebben een stijlvolle bedieningsschuif, die u op uw eigen bedieningshoogte kunt plaatsen, om de lamellen te kunnen kantelen. Zelfs als het dakvenster open staat.
* Technische waarden zijn in overeenstemming met EN ISO 12567-2, EN 13363-2 en ISO 15099. De effecten hangen af van het type dakvenster en beglazing.

Maak uw keuze uit de 9 smaakvolle kleuren die wij u in ons assortiment te bieden hebben. De lamellen zijn gemaakt van aluminium, waardoor de jaloezie het ideale product is voor vochtige ruimten zoals badkamers en keukens. Maar ook voor een kantoor of hobbyruimte is dit product uitermate geschikt. Het product is eenvoudig schoon te houden door de lamellen af te nemen met een statische doek.

Uw dakraam afwerken met een rolgordijn?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel!