Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën

In hout of in aluminium, horizontale jaloezieën zijn een goede keuze voor bijna elk interieur. Door hun strakke uitstraling en eenvoudige lichtfiltering blijven ze dagelijks aan populariteit winnen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende afwerkingen en kleuren. Weet je al wat je wil? bekijk dan onze opmeet tool, stuur jou maten door en wij doen de rest.

één product, meerdere looks

Een horizontale jaloezie bestaat niet enkel in twee verschillende materialen, hout en aluminium, maar ook in verschillende lamelbreedtes. Bij aluminium lamellen kun je kiezen tussen 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

Bij houten lamellen heb je slechts drie keuzes: 35mm, 50mm en 65mm. De keuze voor een bepaald materiaal en breedte kan de look van uw interieur volledig veranderen. Onze Experts kunnen u zeker verder helpen om de juiste keuze te maken.

16 mm lamellen in aluminium
Aluminium jaloezie 25 mm
35 mm jaloezieën in aluminium.
Interieur met aluminium jaloezieën 50 mm.
Hier ziet u een houten jaloezie 50 mm.
Een voorbeeld van 65 mm houten jaloezieën.
Previous slide
Next slide
Combineer uw horizontale jaloezie met een andere vorm van raamdecoratie voor een speels effect
Advies aanvragen
Diaz B.I. app maakt het leven nog eenvoudiger.
Child safe bediening met handgreep.
Vraag raad over child safe systemen.
Elektrische bediening zorgt voor extra comfort.
Previous slide
Next slide

Verschillende systemen, verschillende bedieningen

Zowel houten als aluminium jaloezieën kennen naast een klassieke manuele bediening ook een elektrische bediening. dit is een optie die het dagelijks leven veel eenvoudiger kan maken aangezien je met één druk op de knop uw zonwering kunt bedienen. Ook bediening met een app of zelfs met uw stem is in dit geval mogelijk. Als dat geen luxe is.

Bij aluminium jaloezieën bestaan er daarnaast ook nog een aantal leuke ‘speciale’ systemen die niet enkel de look van uw jaloezie bepalen maar ook vaak een Child Safe oplossing bieden. Onze experts kunnen u zeker verder helpen in de zoektocht naar het meest ideale systeem voor uw situatie.

Werk uw horizontale jaloezie af met een ladderband voor een luxueuze look

Standaard wordt een jaloezie steeds afgewerkt met een ladderkoord. Dit is een koordje dat op uw jaloezie loopt. Voor mensen die liever een opvallender afwerking hebben kan er bij alle houten en aluminium jaloezieën van 50mm gekozen worden voor een afwerking met ladderband. Om de look nog specialer te maken kunt u ook kiezen voor een ladderband in een contrasterende kleur.

Een ladderband zorgt voor een nog luxueuzere look.
Interieur met een ladderband in een contrasterende kleur.
Standaard wordt een ladderkoord voorzien.
In dit interieur is er gekozen voor een ladderband.
Zwarte houten lamellen met zwarte ladderband.
Previous slide
Next slide

Onze horizontale jaloezieën ontdekken?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel!