rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populariteit nog wekelijks. Je kunt kiezen tussen verduisterend en semi-transparant. Onze collectie bevat veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een rolgordijn dat bij je past. Wil je meer spelen met privacy en lichtinval? Ga dan voor onze duo rolgordijnen. Weet je al wat je wil? bekijk dan onze opmeet tool, stuur jou maten door en wij doen de rest.

De lichtdoorlatendheid is een belangrijke factor

Eén van de belangrijkste beslissingen die u moet maken bij het samenstellen van een rolgordijn is de lichtdoorlatendheid van het rolgordijndoek. Wilt u een gezellige sfeer met doorkijk naar buiten, dan kiest u best voor een light-filtering of transparante doek. Ruimtes die volledige privacy of verduistering vragen zijn dan weer het best af met een verduisterende (black-out) doek. Een laatste mogelijkheid zijn screendoeken. Deze lichtdoorlatende doeken hebben speciale eigenschappen waardoor ze niet alleen afwasbaar zijn maar ook ideaal voor kantoorruimtes.

Filter het licht met een transparant of translucent doek.
Black-out doeken zijn ideaal voor slaapkamers.
Screen rolgordijnen zijn een ideale keuze voor een bureau.
Previous slide
Next slide
Ga voor nog meer comfort met de Diaz B.I. app.
Maak het leven eenvoudiger met elektrische bediening.
Met een druk op de knop kunt u al uw rolgordijnen openen.
Previous slide
Next slide

Denk ook eens aan elektrische bediening

Standaard wordt een rolgordijn steeds bediend met een ketting, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook eens aan elektrische bediening. Dit kan uw leven namelijk veel eenvoudiger maken. Met één druk op de knop kunt u uw rolgordijnen openen of sluiten. Daarnaast kunt u ook uw favoriete stand opslaan. Alleen maar voordelen dus!

Onze rolgordijnen zijn perfect combineerbaar met andere vormen van raamdecoratie
Advies aanvragen

Voeg een cassette toe voor net dat extra beetje cachet

Ben je geen fan van de zichtbare oprolbuis? Geen probleem! Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten cassettes in verschillende kleuren om de oprolbuis te verbergen en uw rolgordijn van meer cachet te voorzien.

Voeg extra persoonlijkheid toe met een cassette.
Afgeronde cassette
Standaard is de oprolbuis zichtbaar.
Open cassette
Vierkante cassette
Previous slide
Next slide
Uw rolgordijn wordt steeds met passie in België vervaardigd
Een zichtbare onderlat zorgt voor extra cachet.
Losse onderlat
Ingeklede onderlat
Het leuke effect van onderlat in een contrasterende kleur.
Trendy zichtbare onderlat
Verzwaarde zichtbare onderlat
Previous slide
Next slide

Een opvallende onderlat? Of toch liever niet

Als je een rolgordijn samenstelt kom je op een bepaald moment vor de keuze te staan welke onderlat u wilt. Onze standaard losse onderlat is volledig in stof verwerkt en dus onzichtbaar. Mag het voor u wat zotter? Kies dan voor een zichtbare onderlat, eventueel in een contrasterende kleur. Ook dit is in verschillende vormen en kleuren te verkrijgen.

Interesse in een rolgordijn?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel!