Verticale jaloezieën

Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën is één van de meest veelzijdige en functionele zonwering. Door de vier types lamellen: textiel, illusion, pvc en aluminium, bewijst dit product zowel op kantoor als in een huiselijke omgeving zijn kwaliteit. Weet je al wat je wil? bekijk dan onze opmeet tool, stuur jou maten door en wij doen de rest.

NIEUW: Illusion, het toppunt van stijl en functionaliteit.

Ons nieuwste type verticale jaloezie, genaamd Illusion, omschrijven wij vaak als de ideale combo van stijl en functionaliteit. Een Illusion omvat namelijk de schoonheid en elegantie van een twist gordijn gecombineerd met de functionaliteit van een verticale jaloezie. Als u op zoek bent naar topklasse van de bovenste plank zit je met dit type zonwering nooit verkeerd.

De ideale combinatie van stijl en functionaliteit.
De illusion, een nieuw luxeproduct in ons assortiment.
Previous slide
Next slide
Een huiselijke sfeer met textiel lamellen.
PVC lamellen zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
Een ideale keuze voor grote raampartijen.
Previous slide
Next slide

Textiel, illusion, pvc of aluminium

Verticale jaloeziën zijn niet alleen veelzijdig in hun functionaliteit, maar ook in materiaal. Zo zijn er 4 verschillende materialen mogelijk voor dit type zonwering. Als eerste kunt u kiezen voor textiel lamellen die in 4 verschillende transparanties te verkrijgen zijn. Daarnaast is er de Illusion lamel. De ideale combinatie tussen het strakke van een verticale jaloezie en het nonchalante van een twist gordijn.

Vervolgens bieden wij ook PVC lamellen en Aluminium lamellen aan. Dit zijn harde materialen die de look van uw product volledig veranderen.

Deze laatste twee opties raden wij voornamelijk aan in ruimtes waar het vochtig of vuil kan worden zoals keukens. Ook voor een huisouden met kleine kinderen is PVC en aluminium een uitstekende keuze. Dit materiaal is namelijk volledig afwasbaar.

Een verticale jaloezie is een ideaal product voor brede en hoge raampartijen

De afwerking van uw lamel bepaalt de look en feel van uw jaloezie

Als je voor een textiel lamel kiest zul je bij het samenstellen van uw lamel ook moeten aangeven welke afwerking van ballastplaten u wenst. Er zijn 3 mogelijkheden. De standaard afwerking is met ballastplaten met ketting. De ketting zorgt ervoor dat de lamellen mooi op hun plaats blijven. Vindt u dit niet zo mooi, dan kunt u ook kiezen voor een ballastplaat zonder ketting of een ingelaste ballastplaat. Deze laatste is volledig onzichtbaar in de lamel ingewerkt.

Interieur met ballastplaten met ketting.
Ingelaste ballastplaten
Een cleane look met ingelaste ballastplaten.
Ballastplaten met ketting
Ballastplaten zonder ketting
Previous slide
Next slide
Uw verticale jaloezie wordt steeds met passie in België vervaardigd
Light filtering jaloezieën: 's avonds kan men binnenkijken.
Transparante lamellen behouden doorzicht naar buiten.
pvc lamellen: zeer praktische en onderhoudsvriendelijk
Black-out lamellen zijn ideaal voor een raam aan de straatkant.
Previous slide
Next slide

Doorzicht of volledige privacy, de keuze is aan u

Naast de verschillende materialen die u kunt kiezen kunt u ook de lichtdoorlatendheid van uw lamel bepalen. Wilt u nog doorzicht naar buiten toe? Ga dan voor transparante, lichtdoorlatende of screen lamellen. Deze laten nog wat licht door maar zorgen er ook voor dat u nog naar buiten kunt kijken. Let wel op, ‘s avonds kunnen mensen ook naar binnen kijken.

Wilt u volledige privacy, dan kiest u best voor een black-out textiel lamel of een lamel in pvc of aluminium. Deze keuze is ideaal voor een venster langs de straatkant waar u veel privacy wenst of voor een slaapkamer die verduisterd moet worden.

Maak functioneel nog functioneler met een elektrische bediening

Een verticale jaloezie is op zich al zeer functioneel maar als je dit nog kunt combineren met een elektrische bediening creeër je functionaliteit ten top.

Met de druk op de knop kunt u uw lamellen kantelen of de gehele jaloezie openen of sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk om uw favoriete positie in te stellen zodat de jaloezie steeds dezelfde geliefde positie aanneemt.

Met de Diaz B.I. motoren is het zelfs mogelijk om uw raamdecoratie te bedienen met onze app of zelfs met stembediening. Functioneler wordt het niet.

Met Diaz B.I. kunt u uw jaloezie bedienen met een app.
Automatisatie, ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.
Kies voor elektrische bediening voor extra comfort.
Previous slide
Next slide

Onze verticale jaloezieën ontdekken?

Kom dan zeker eens langs in onze winkel!